Pin It

Widgets

23

Η οικογένεια Myers, καθώς έκανε της διακοπές της στην πόλη Madison των ΗΠΑ, βρέθηκε τυχαία να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο απίστευτες και όμως πραγματικές συμπτώσεις!

Η οικογένεια έκανε ένα περίπατο στην πόλη και όταν βρέθηκαν σε ένα από τα πιο γνωστά της μνημεία, το Καπιτώλιο της πολιτείας του Γουισκόνσιν, ο John Myers θέλησε να φωτογραφίσει την οικογένειά του μπροστά από αυτό. Έστησε την κάμερα στο σημείο που ήθελε, ρύθμισε το χρονοδιακόπτη και πήρε τη θέση του δίπλα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Λίγα λεπτά αργότερα, όταν πήγε να πάρει την τσάντα που κουβαλούσε και είχε αφήσει λίγα μέτρα πιο πέρα, διαπίστωσε ότι έλειπε από αυτή το πορτοφόλι της γυναίκας του και μαζί όλα τα χρήματα και οι κάρτες τους.

Για κακή τύχη του κλέφτη ωστόσο, στη φωτογραφία που μόλις είχε τραβήξει η οικογένεια Myers, φαινόταν και ο ίδιος να ψάχνει την τσάντα.Ο John Myers απευθύνθηκε αμέσως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και παρέδωσε τη φωτογραφία που είχε τραβήξει. Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην περιοχή, τον συνέλαβαν μόλις λίγα λεπτά αργότερα αφού είχαν την ακριβή του περιγραφή από τη φωτογραφία.

perierga.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Followers